Het Hotel

HET TREVISO HOTEL HERSTELT DE SCHOONHEID IN ERE…

Het interieur werd volledig herdacht en vernieuwd om het gebouw zijn oorspronkelijke ziel, charme en karakter terug te geven en het tegelijk te voorzien van maximaal comfort.

Na volledige renovatie vond het Treviso Hotel zijn oorspronkelijke ziel terug: een warme en gezellige zeepbel die in de plooien van de tijd is blijven hangen. Intieme, geheimzinnige verhalen.

In onderscheid met de grote hotelketens die zich vandaag proberen te lanceren in de dagverhuur van kamers, beroemt het Treviso Hotel zich op zijn discretie en zijn knusse en gezellige sfeer.

Naast gevarieerde dranken biedt het Treviso Hotel producten van het merk YESforLOV. Hoogwaardige producten voor genot en welbehagen evenals speeltjes die de magie van het genot en van de liefdesdans wekken of opwekken.

EEN BEETJE GESCHIEDENIS…

Het concept “daghotel” of “love hotel” wordt nog te vaak verward met wat men ooit “hôtel de passe”, lusthuis” of “lustkamer” noemde, want het heeft een volledig verschillend karakter.

Een beetje geschiedenis…

Vanaf hun opening tot hun sluiting in de jaren 40 hebben de “hôtels de passe” veel inkt laten vloeien. Lusthuizen of genotshuizen die verborgen zaten achter discrete gevels om zich te onttrekken aan de wereld in een betoverende sfeer.

Het concept “daghotel” of “love hotel” gelijkt in niets op die mythische plekken van vroeger.
Dagelijks bezoeken vele koppels love hotels om een fantasie te ontdekken, een moment van genot te beleven als een uniek avontuur en ongekende
erotiek.